Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού!!

Τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στο Μουντιάλ ενδέχεται να «εξαργυρώσουν» οι διεθνείς του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιστρέφουν στην πατρίδα και σύντομα θα αρχίσουν να φτάνουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού
Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας δεν ήταν λίγα τα διεθνή Μέσα, τα οποία υποστήριζαν ότι κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη. Και οι τέσσερις επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη συνέχεια του Μουντιάλ, έχοντας ως… προίκα τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στη διοργάνωση.

Ο καθένας από τη δική του θέση έδωσε ό,τι καλύτερο είχε – ίσως και περισσότερα από αυτά που περίμενε ο απλός φίλαθλος – και κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων του εξωτερικού.

Πρώτος απ’ όλους ο Μανωλάς, ο οποίος θεωρείται μία από τις «αποκαλύψεις» του τουρνουά, κάτι που σε συνδυασμό με την ηλικία του φανερώνει ότι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα χτυπήσουν την πόρτα των Πειραιωτών για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, τον 23χρονο στόπερ έχει γίνει γνωστό ότι παρακολουθούν Ρόμα, Νάπολι, Λάτσιο και κάποιες αγγλικές ομάδες (παλιότερα είχε ακουστεί η Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Από την πλευρά του, ο Χολέμπας έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, αφού μετά την άσχημη πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία άρχισε σταδιακά να «ανεβαίνει» και πάλεψε κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Για τον διεθνή αριστερό μπακ φημολογείται ότι ενδιαφέρεται η Ρόμα, όμως ο μάνατζέρ του φέρεται να έχει επαφές με συλλόγους της Premier League!

Ο Μανιάτης, τώρα, ήταν και εκείνος εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία που είχε η «γαλανόλευκη» στα γήπεδα της Βραζιλίας, αφού προσπαθούσε να βοηθήσει στην αμυντική της λειτουργία και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Αυτό, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αναγκάσει κάποιες γερμανικές ομάδες να εξετάσουν την περίπτωση του διεθνούς χαφ, χωρίς όμως να έχουν αποκαλυφθεί τα ονόματά τους.

Τέλος, ο Ανδρέας Σάμαρης κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της Εθνική στη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού, είχε και χθες μία καλή παρουσία και είναι σίγουρο ότι και εκείνος μπορεί να βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων ομάδων, αφού μην ξεχνάμε ότι είχε πολύ καλή παρουσία και στην πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Champions League που έφτασαν μέχρι τους «16». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: