Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Θα παντρευτεί κανονικά ο Σωκράτης»

Λίγο έλειψε να πάρει παράταση ο επικείμενος γάμος του Παπασταθόπουλου και στη Βραζιλία αναφέρονται σε αυτό, τονίζοντας ότι ο διεθνής στόπερ θα παντρευτεί –όπως ήταν προγραμματισμένο- τη σύντροφό του.

«Θα παντρευτεί κανονικά ο Σωκράτης»
Μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία έχασε η Εθνική Ελλάδας, η οποία αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα στους «16» της διοργάνωσης.

Εφόσον η «γαλανόλευκη» περνούσε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, τότε θα έπαιρνε… παράταση ο γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή (05 Ιουλίου) αναμένεται να παντρευτεί την σύντροφό του, Ξανθή Σταμουλάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Με το συγκεκριμένο γεγονός ασχολήθηκε μέχρι και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globo», η οποία αναφέρει τα παραπάνω με τίτλο «ο Έλληνας σκόρερ μετά τον αποκλεισμό θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ».

Επίσης, γίνεται αναφορά στην ιστορία του Τάκη Φύσσα, ο οποίος ήταν να παντρευτεί την ημέρα του ημιτελικού με την Τσεχία στο Euro 2004 και τελικά αυτό συνέβη μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Πορτογαλία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: