Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η μέρα της!!

Δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις ποτέ. Η Ολλανδία ισοφάρισε το ρεκόρ της Δυτ.Γερμανίας, δεν θόλωσε στο πέναλτι της πρόκρισης και απέδειξε γιατί στις 29 Ιουνίου κανείς δεν πρέπει να τα βάζει μαζί της.

Αυτή είναι η μέρα της!
Όλοι οι προπονητές το λένε στους παίκτες τους «μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής όλα γίνονται», οι παίκτες του Φαν Χάαλ το τηρούν κατά γράμμα.

Έτσι, η Ολλανδία κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση απέναντι στο Μεξικό (2-1). Οι «οράνιε» έφτασαν στους «8» και παράλληλα έγιναν η δεύτερη ομάδα που κάνει τρεις ανατροπές στο ίδιο Μουντιάλ, όπως και η Δυτική Γερμανία το 1970 (Μαρόκο, Βουλγαρία, Αγγλία).

Την πηγαίνει και η… μέρα. Η Ολλανδία στο παρελθόν στις 29 Ιουνίου έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο προκρίσεις και μάλιστα με το ίδιο σκορ, που επικράτησε σήμερα απέναντι στο Μεξικό (2-1). Στη φάση των «16» των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 1994 και 1998 είχε πάρει το εισιτήριο των «8» απέναντι σε Μαρόκο και Γιουγκοσλαβία

Ούτε η… γκίνια του Κλάας Γιάν Χούντελαρ από την «άσπρη βούλα» έσωσε τους παίκτες του Ερέρα. Ο επιθετικός της Σάλκε είχε αστοχήσει στις τρεις τελευταίες εκτελέσεις πέναλτι που είχε αναλάβει στην Μπουντεσλίγκα, όμως απέναντι στον Οτσόα δεν έκανε το λάθος.

Έτσι, οι «οράνιε» έγιναν η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερ στο φετινό Μουντιάλ, καθώς έφτασαν τους επτά διαφορετικούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: