Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Κριτήριο» το ρόστερ!!

Από την διατήρηση του βασικού «κορμού» του Άρη, όπως έχει ζητήσει ο Καλαϊτζίδης, εξαρτάται αν η διοίκηση μπορεί να υλοποιήσει το πλάνο για τη Football League.

«Κριτήριο» το ρόστερ
Αρκετά είναι τα «μέτωπα» που καλείται να βρει λύση η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του θα «τρέξουν» για να κλείσουν τρύπες και να αποδείξουν ότι η ομάδα θα καταφέρει να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στη Football League, όπως προβλέπει το πλάνο που έχουν ορίσει από τη στιγμή που ανέλαβαν τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει τονίσει ότι για να παίξουν οι «κίτρινοι» στη δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να διατηρηθεί ο βασικός κορμός παικτών, όπως οι Μανιάς, Κύργιας, Σουνάς, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος και Διούδης.

Ειδικά η παραμονή των δυο πρώτων είναι και ένα στοίχημα για τον κ. Στεφανίδη που ετοιμάζει άμεσα ταξίδι στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα (θυμίζουμε ότι πριν από δέκα μέρες ο Κύργιας είχε ζητήσει να αποχωρήσει).

Για τους Γιαννίτσης και Σταυρόπουλος υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν σε σχέση με τον Σουνά, οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων και τις εξετάζει σοβαρά.

Παράλληλα, ο Νίκος Ψυχογιός είναι η μία από τις ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει ο Αρης με την προθεσμία να λήγει σήμερα χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει συμφωνία.

Την ίδια ώρα, ο κ . Καλαϊτζίδης εξετάζει για τη μία από τις τρεις θέσεις των ξένων άνω των 24 ετών τον Σιρίλ Καλί, με τον οποίο είχε μία πετυχημένη συνεργασία στη Βέροια στις τρεις σεζόν που συνεργάστηκαν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: