Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σαρρής: «Απογοητευμένοι οι παίκτες»

Την απογοήτευση των παικτών της Ελλάδας μετά τον αποκλεισμό απ’ την Κόστα Ρίκα μετέφερε ο Γιώργος Σαρρής, τονίζοντας την συνεισφορά του Φερνάντο Σάντος στην τετραετία που έμεινε στον πάγκο της ομάδας.

Σαρρής: «Απογοητευμένοι οι παίκτες»
Τη συνέχεια που πρέπει να έχει η Εθνική Ελλάδας σχολίασε ο Γιώργος Σαρρής στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό απ’ την Κόστα Ρίκα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στην παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ, τονίζοντας την απογοήτευση των παικτών στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στα πέναλτι κερδίζει ο πιο τυχερός. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε. Τώρα όμως συνεχίζουμε. Πρέπει αμέσως να αρχίζουμε την προετοιμασία για το επόμενο Euro που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αυτής της ομάδας».

Όσον αφορά το «αντίο» του Φερνάντο Σάντος σχολίασε: «Η προσφορά του Φερνάντο Σάντος τα τέσσερα αυτά χρόνια είναι ανεκτίμητη. Μια συνέχεια της προσφοράς του Ότο Ρεχάγκελ. Βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις υποδομές των Εθνικών ομάδων. Πιστεύουμε όλοι πως και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει αυτή η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: