Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Ευτράπελο μύθευμα»

kma
Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, απαντώντας  αναφορές που υπήρξαν ότι ο  Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε κρούση από τους «κίτρινους» για βοήθεια.
Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:
«Καμία έκπληξη και καμία απορία δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας που φιλοξενεί η πόλη στην προσπάθεια του να κατευνάσει την καχυποψία και την απορία των φίλων της ομάδας του χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα το ευτράπελο μύθευμα της αίτησης προς το πρόσωπό του βοήθειας για τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Κύριε Σαββίδη, ο Άρης Θεσσαλονίκης ακόμα και ένα δευτερόλεπτο πριν του τραβήξουν τα καλώδια στην εντατική και πεθάνει δεν πρόκειται να ζητήσει βοήθεια από κάποιον που τάζει πρωταθλήματα και δεν πειθαρχεί σε αμετάκλητες αποφάσεις που ορίζουν ότι πρέπει να καταβάλει χρήματα στον πρώην προπονητή του.
Δυστυχώς για εσάς αλλά και για εμάς γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αφερεγγυότητα. Ο Άρης Θεσσαλονίκης ζει 100 χρόνια στην πόλη. Δεν θα ζητήσει ποτέ ζητιανιά από φιλοξενούμενους.
Κύριε Σαββίδη, αναζητήστε άλλους τρόπους για να πείσετε τους φίλους σας.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που επιβεβαιώσατε για ακόμα μια φορά ότι αντίπαλος σας δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά ο Άρης Θεσσαλονίκης.
<<Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει>> – Θουκυδίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: