Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νάβας: «Ευχαριστούμε το Θεό»

Στο Θεό απέδωσε ο Κέιλορ Νάβας την πρόκριση της Κόστα Ρίκα επί της Εθνικής ομάδας, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Νάβας: «Ευχαριστούμε το Θεό»
Υπερήφανος αλλά και ευγνώμων στο Θεό ήταν ο Κέιλορ Νάβας μετά την πρόκριση της Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επί της Εθνικής ομάδας. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Λεβάντε, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Φάνη Γκέκα, ήθελε μία μεγάλη εμφάνιση για να έχουν να τη θυμούνται τα παιδιά του.

«Ήταν μία τρομερή στιγμή και είμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας οδήγησε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία και το όνειρο για τη χώρα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι», δήλωσε αρχικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας.

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας της Λεβάντε αποκάλυψε τι του είπε ο φυσιοθεραπευτής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν από τη διαδικασία των πέναλτι: «Μου είπε να παίξω για τον πατέρα μου, το γιο μου και την Ντανιελίτα. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να είμαι καλός πατέρας και φίλος. Πάντα προσπαθώ να είναι χαρούμενοι και να όταν αναφέρονται στο παρελθόν να λένε ότι ο “μπαμπάς μου έκανε σημαντικά πράγματα για τη χώρα”. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό γράφουμε ιστορία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: