Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Καραγκούνης και… αμυντικός!!

Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός για τις πρώτες του μεταγραφές. Ξεκαθαρίζει του Καραγκούνη, που επιστρέφει από το Μουντιάλ, στόχος ο στόπερ μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Καραγκούνης και… αμυντικός
Την ερχόμενη Πέμπτη αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και υπάρχουν ακόμη αρκετά ακόμη κομμάτια που λείπουν για τη συμπλήρωση του παζλ στο ρόστερ.

Πρώτο και σημαντικότερο αυτό του στόπερ που προορίζεται για βασικός και για το οποίο εντείνει τις προσπάθειές του ο Νίκος Νταμπίζας, με στόχο να έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι σε διαπραγματεύσεις με δύο στόχους, αλλά υπάρχουν δυσκολίες με αμφότερους και δεν αποκλείεται τελικά να δοθούν κάποια περισσότερα χρήματα από τα… προγραμματισμένα, καθώς η ομάδα επείγεται και στο τέλος του μήνα υπάρχει ο πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο μεταξύ, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μέχρι την Τετάρτη θα μιλήσει με τη διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας προσπαθώντας να βρει μια λύση και να παραμείνει. Εφόσον ο Κροάτης στόπερ αποσπάσει το «ναι», τότε ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα εγκαταλείψει τις άλλες υποθέσεις αμυντικών και θα περιοριστεί στον «Σίφο» αναζητώντας μια άλλη συμπληρωματική λύση για τα μετόπισθεν.

«Κάρα» και Αμπέντ

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του χαφ. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Μουντιάλ, ξεκαθαρίζει και το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη, με την επιστροφή του στο «τριφύλλι» να είναι το πιθανότερο σενάριο. Παράλληλα ασκούνται πιέσεις στη Νιούκαστλ για να αποκτηθεί ο Μεντί Αμπέντ, είτε ως ελεύθερος με ποσοστό 50% μεταπώλησης στην αγγλική ομάδα, είτε με νέο ετήσιο δανεισμό.

*Διπλές προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ μονή την Τετάρτη. Τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, χωρίς τους μουντιαλικούς διεθνείς, αλλά με τους Μυρθιανό, Νιούμαν, Μαλντίν από την ομάδα Νέων και τους τερματοφύλακες Γκέκα και Κότσαρη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: