Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η αλήθεια για την Εθνική στο Mουντιάλ!!

Ποιο μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής ομάδας "κρύβουν" οι δημοσιογράφοι εν όψει του Μουντιάλ και για ποιο λόγο; Ο Αποδυτηριάκιας έχει τα "καρύδια" και το αποκαλύπτει! Παραμονές των αγώνων στη Νότια Αφρική, το 2010, οι μουντιαλικοί σχολιαστές στα ΜΜΕ είχαν ξεσπαθώσει εναντίον της Εθνικής ομάδας. Το θυμίζω για όσους το έχουν λησμονήσει. Καμμία σχέση με το κλίμα που επικρατεί σήμερα εν όψει του Μουντιάλ 2014. Παίκτες και Ρεχάγκελ τους είχαν στήσει στον τοίχο οι καφενειακοί κριτικοί του ελληνικού Τύπου.
Δεν είχε πάει καλά η Εθνική ομάδα στα τρία φιλικά που έδωσε πριν το Μουντιάλ του 2010. Πράγματι σερνόντουσαν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, και για τους άλλους δύο του 2004 ζητούσαν εξηγήσεις από τον Ρεχάγκελ, γιατί βάζεις τον Χαριστέα, γιατί κάνει γιόμες ο Σεϊταρίδης.
Η Κορέα θεωρούνταν η πιο αδύναμη ομάδα του μουντιάλ στη Νότια Αφρική κι όταν έπαιξε μαζύ της η Ελλάδα, αυτή ήταν πράγματι η κατώτερη από τους σχιστομάτηδες. Έπεσε και κράξιμο στον Βύντρα για το χοντρό λάθος του, χωρίς να λαμβάνουν υπ΄ όψιν οι πρυτάνεις, οι ειδήμονες, οι καθηγητές, οι διάνοιες της μπάλλας ότι επόμενο είναι να κάνει την γκέλα ένα μπακ όταν με ανύπαρκτο κέντρο λόγω Κατσουράνη, Καραγκούνη και σία, παραφορτώνεται δουλειά στην αμυντική γραμμή.
Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά; Επειδή σήμερα δεν παίζει γκρίνια για την Εθνική ομάδα. Όλα μέλι γάλα. Το ότι οι Καραγκούνηδες, Κατσουράνηδες έχουν ανάγκη από ένα βυτιοφόρο με καύσιμα, δεν το λένε.
Τέλος πάντων, αν η Εθνική ομάδα δεν τα πάει καλά θα πουν την αλήθεια; Ότι αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε περισσότερα, ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες που αγνοήθηκαν.

Το μονάκριβο μυστικό της Εθνικής ομάδας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Μουντιάλ. Και ποιος δεν ασχολείται. Σχετικοί και άσχετοι. Στο φόρτε του το έργο, όσο πλησιάζουν οι ημέρες. Πολύ περισσότερο το μουντιάλ κερδίζει δημοσιότητα λόγω της εθνικής ομάδας. Της συμμετοχής της ελληνικής ομάδας. Τι θα κάνουν τα ελληνόπουλα;
Κανένας δεν περιμένει να πάρουν την κούπα στο μουντιάλ του 2014. Όπως κανένας, ούτε ο Ρεχάγκελ, ούτε οι παίκτες, περίμεναν ότι θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Ευρω του 2004. Τι έγινε και προέκυψε το θαύμα πριν δέκα χρόνια;
Αξίζει να το πούμε με την ευκαιρία του μουντιάλ της Βραζιλίας. Η κούραση των αντιπάλων μας είχε σταθεί ο μεγαλύτερος σύμμαχος της εθνικής. Είναι πια αναμενόμενη η πτώση της ποιότητας στο ποδόσφαιρο από τις περισσότερες ομάδες, τα τελευταία χρόνια, στα μουντιάλ και τα ευρώ. Γιατί; Μιλάει η κούραση των παικτών.
Σα λύκος πονηρός και ξεκούραστος έπνιγε τα ζαλισμένα κοτόπουλα η Ελλάδα του Ρεχάγκελ και των ξεκούραστων διεθνών, το 2004. Αυτό έγινε.
Ήταν και το δέσιμο το απίστευτο που είχαν οι διεθνείς και τους έβγαζε μια δροσιά, αφού δεν τους είχε ταλαιπωρήσει το πρωτάθλημα. Το ελληνικό πρωτάθλημα περιπάτου σε σύγκριση με κάποια άλλα ευρωπαϊκά.
Υπ' όψιν ότι οι Έλληνες διεθνείς που τότε έπαιζαν στην Ευρώπη δεν ήταν βασικοί, δεν ήταν ενδεκάτοι στις ομάδες τους.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: