Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ στους «300 του Π.Α.Ο.Κ.»

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ένα από τα μεγαλύτερα Φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης τα «Φροντιστήρια ΑΞΙΩΤΗ» με τρία παραρτήματα, στην Κάτω Τούμπα, στην Άνω Τούμπα και στον Εύοσμο, καλύπτουν απόλυτα τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών βασικών περιοχών της πόλης μας και συμμετέχουν για πρώτη φορά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα ''Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.'', που συνεχίζεται για τέταρτη (4η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και έχει ήδη προκαλέσει εντυπωσιακό ενδιαφέρον στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και σε εταιρίες που θέλουν να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα μπάσκετ με την προβολή των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ προσφέρουν ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στα δίδακτρα για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ.

Παρουσίαση «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΩΤΗ»

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ, με 43 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενα απόλυτα στις εκπαιδευτικές ανάγκες των υποψηφίων όλων των κατευθύνσεων, μετρούν ήδη χιλιάδες επιτυχίες και υπόσχονται ακόμη περισσότερες. Η ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών της πόλης μας για την επιτυχή συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνεται από τους καταξιωμένους επιστήμονες που υπήρξαν μαθητές μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της εκπαιδευτικής τους παρουσίας διδάσκουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους το σύνολο των μαθημάτων τόσο στις ήδη υπάρχουσες κατευθύνσεις Τεχνολογική, Θετική και Θεωρητική, όπως και τα μαθήματα του Νέου Λυκείου, με βάση το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων.

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες των μαθητών όλων των τάξεων του Λυκείου προετοιμάζουν κατάλληλα τους μαθητές στα διδασκόμενα μαθήματα και εμβαθύνουν σε γνώσεις και θεμελιώδεις ενότητες των μαθημάτων, που θα θεωρηθούν προαπαιτούμενα για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης, το άρτια καταρτισμένο και σταθερό εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, η άψογη οργάνωση, τα παρεχόμενα συγγράμματα, τα ομοιογενή τμήματα και η διαρκής εποπτεία κάθε μαθητή ξεχωριστά, καθιστούν τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΤΗ το πιο αξιόπιστο και σταθερό σκαλοπάτι προς την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όταν εσείς ονειρεύεστε, εμείς έχουμε ήδη διασφαλίσει την επιτυχία σας!!!

Θα μας βρείτε:
  • Στην Κάτω Τούμπα Κερασούντος 15, τηλ. 2310 949 482, 2310 947 222.
  • Στην Άνω Τούμπα Γρ. Λαμπράκη 209, Μαλακοπή, τηλ. 2310 944 449, 2310 944 302.
  • Στον Εύοσμο Μεταλλείων Ταύρου 13, τηλ. 2310 775 423, 2310 775 424.

Δεν υπάρχουν σχόλια: