Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Οι επόμενες κινήσεις!!

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ποιες κινήσεις ενίσχυσης αναμένεται να γίνουν ακόμα. Που έμεινε το θέμα Αθανασιάδη.

Οι επόμενες κινήσεις
Για τρεις ακόμα παίκτες θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, χωρίς κανείς να αποκλείσει κάποια άλλη κίνηση, ειδικά το τελευταία δεκαήμερο των μεταγραφών που πάντα μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν εντοπίσει τρεις παίκτες και σε αυτούς έχουν επικεντρωθεί. Δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας με το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη έχουν οριοθετήσει τους στόχους (κεντρικός αμυντικός, οκτάρι, ακραίος επιθετικός).

Παράλληλα συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Με την επιστροφή και των διεθνών αυξήθηκαν οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού. Κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές έφυγαν ήδη (πέντε δανεικοί στον Αιγινιακό) και αναμένεται να πάρουν σειρά και κάποιοι ακόμα.

Στο θέμα του Στέφανου Αθανασιάδη δεν υπήρξε και ούτε φαίνεται ότι θα υπάρξει σύντομα κάποια εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης (με κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών) και δεν προτίθεται αυτή τη στιγμή να επανέλθει. Από την άλλη ο Έλληνας επιθετικός συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και δεν σκέφτεται κάτι άλλο αυτή την περίοδο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: