Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κάν’ το ξανά!!

Μετά τη Ροβανιέμι, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη! Απόψε η πρώτη μάχη με τη Μάιντς στη Γερμανία! Πως θα παρατάξει τους Αρκάδες ο Στάικος Βεργέτης.

Κάν’ το ξανά!
Το έκανε μία φορά. Μπορεί να το ξανακάνει.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη με την Ροβανιέμι, πήρε και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Αντίπαλος η γερμανική Μάιντς (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτή τη φορά δεν είναι το φαβορί. Αυτή τη φορά έχει ν' αντιμετωπίσει έναν σαφώς δυσκολότερο αντίπαλο. Αυτό είναι που εξιτάρει τον Στάικο Βεργέτη και τους παίκτες του, που θα μπουν χωρίς άγχος, αλλά με αυτοπεποίθηση να δώσουν την πρώτη μάχη στην Γερμανία, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικά προβλήματα η απουσία των Μπαράλες και Ουσέρο.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μάιντς: Κάριους, Ντίας, Μπελ, Νοβέσκι, Μπροσίνσκι, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Γκάις, Τζούρισιτς, Μίλερ, Κου, Οκαζάκι.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελίδης, Γκοϊαν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Μάσα, Μπαντιμπαγκά, Ρόλε, Ντε Μπλάσις.

Στο «μάτι» της UEFA

Στην αξιοπρόσεκτη πορεία του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία χρόνια έκανε αφιέρωμα η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Στο ίδιο θέμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Ντε Μπλάσις.

Σε… οικείο περιβάλλον

Συνθήκες Τρίπολης συνάντησε στην Γερμανία η αποστολή του Αστέρα. Βροχερό καιρό με 20 βαθμούς θερμοκρασία. Μάλιστα το πούλμαν που τους μετέφερε από τη Φρανκφούρτη στο Μάιντς έπαιζε ελληνική μουσική!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: