Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Ομάδες για όλες τις ηλικίες»

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων  του Άρη, Λεωνίδας Βόσδου, όπου αναφέρθηκε στις κινήσεις που γίνονται για τις ακαδημίες της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόσδου στον ArenaFM 89.4:
Για τις κινήσεις που γίνονται:
“Είμαι στα γραφεία, έχουμε βάλει τις δικές μας βάσεις, έχουμε βγάλει τον ετήσιο προγραμματισμό, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την Παρασκευή τους προπονητές με τους οποίους θα συνεργαστούμε και νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Εγώ θα αναλάβω παιδιά κάτω των 15 ετών. Οι κάτω των 17 και 19 θα μείνουν στην ΠΑΕ και βέβαια θα είναι γνωστοί μου προπονητές και θα έχουμε άμεση συνεργασία. Η δουλειά μας είναι να τροφοδοτούμε τις μεγαλύτερες ηλικίες”.
Για τον γιο του που έπαιζε στην Κ20:
“Δεν νομίζω να συνεχίσει να παίζει. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Έκανε κάποιες επιλογές ο κ. Καλαιτζίδης”.
Για τις ομάδες που θα υπάρχουν:
“Θα έχουμε ομάδες για όλες τις ηλικίες. Θα υπάρχουν τα αγωνιστικά και τα μη αγωνιστικά. Θα είναι άδικο κάποιος Αρειανός να μην μπορεί να φορέσει την φανέλα επειδή δεν είναι καλός. Επίσης, δεν ξέρουμε τι ικανότητες θα έχει κάποιος στα 15-16 και τι εξέλιξη μπορεί να έχει μετά. Θα ξεκινήσουμε από το τμήμα του 2009. Το μόνο που ζητάω είναι να φεύγουν τα παιδιά χαρούμενα. Στα αγωνιστικά θέλουμε και το αποτέλεσμα αλλά στα άλλα θέλουμε χαρά. Μπορείς να χάσεις και να το διαχειριστείς σωστά”.
Για το πότε θα ξεκινήσουν τα τμήματα:
“Βγάλαμε ανακοίνωση και έντυπη αίτηση. Θα έχουν ιατρική βεβαίωση και θα κάνουμε συνεργασία με το ΑΠΘ για να περάσουν εξετάσεις τα παιδιά στην ελάχιστη τιμή. Ο πρύτανης είναι ξάδερφος μου και είμαστε σαν αδέρφια. Θα υπάρξει μια καλή συνεργασία. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν από αύριο. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου μόνο για την Κ15 επειδή θα είναι αγωνιστικό και όλες οι υπόλοιπες στις 1 Σεπτεμβρίου. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει στον Άρη και μια μικρή επιλογή θα γίνει στους Κ15 επειδή είναι αγωνιστικό”.
Για την εταιρεία ένδυσης:
“Δεν ξέρω για την εταιρεία ένδυσης. Δεν θα ασχοληθώ με τα ρούχα. Ότι αποφασίσει ο σύλλογος θα το δεχτώ”.
Για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν:
“Μίλησα με τα γήπεδα του Νικολούδη και του ΤΕΦΑ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: