Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Άμεσα ο… εκλεκτός φόργουορντ!

Στη τελική ευθεία έχει μπει στον Παναθηναϊκό η απόκτηση παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Για δύο ξένους κινούνται οι «πράσινοι», που όλα δείχνουν πως θα πάρουν και έναν ακόμη σέντερ.

Άμεσα ο… εκλεκτός φόργουορντ
Η μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, που πλέον κινείται για την ενίσχυσή του με παίκτη στις θέσεις «3» και «4», έχοντας σύμμαχο για τον γενικότερο μεταγραφικό του σχεδιασμό το κοινοτικό διαβατήριο που εξασφάλισε ο Ντεμάρκους Νέλσον. Ο Αμερικανός γκαρντ, θα αγωνίζεται πλέον ως Σέρβος, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» που έχουν μέχρι στιγμής τέσσερις ξένους στο ρόστερ (Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα, Γκιστ), έχουν την ευχέρεια ο φόργουορντ και ο σέντερ που όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί να είναι Αμερικανοί.

Αυτό δε σημαίνει πως σίγουρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα επιλέξει παίκτης από τις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα τα χέρια του έχουν «λυθεί» σε σημαντικό βαθμό, αφού έχει να επιλέξει από μία μεγαλύτερη γκάμα παικτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από αρκετό ψάξιμο και απόρριψη αρκετών αθλητών που προτάθηκαν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει σε πολύ καλή περίπτωση φόργουορντ, έχει κάνει την εισήγησή του και το θέμα έχει περάσει στην τελική διαπραγμάτευση. Δεν αποκλείεται μάλιστα άμεσα να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση παίκτη του οποίου το όνομα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Από εκεί και έπειτα, η φροντ λάιν των Μαυροκεφαλίδη, Φώτση, Γκιστ, Μπατίστα, Διαμαντάκου και Παπαγιάννη, όλα δείχνουν ότι θα ενισχυθεί με έναν ακόμα ξένο, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται για αυτή τη προσθήκη. Τέλος, σε ότι αφορά τους Έλληνες παίκτες, το «σάρωμα» που έγινε στην αγορά δεν αποκλείεται να συνεχιστεί με τουλάχιστον έναν ακόμη νεαρό ταλαντούχο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: