Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Βεργέτης: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο»

Την ανωτερότητα της Μάιντς αναγνώρισε ο Στάικος Βεργέτης, τονίζοντας, ωστόσο, πως η υπόθεση πρόκριση αποτελεί στοίχημα για τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο και θα κυνηγήσει.

Βεργέτης: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο»
Έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Μάιντς στην Γερμανία είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς, ο Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων αλλά και στις καλύτερη αγωνιστική τους ετοιμότητα. Πάντως, ο τεχνικός των Αρκάδων ξεκαθάρισε πως η πρόκριση αποτελεί στοίχημα για την ομάδα του και πως το γήπεδο θα δείξει το φαβορί.

Αναλυτικά:

«Όλη η ομάδα, η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είμαστε χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο Εuropa League. Στην προηγούμενη φάση απολαύσαμε τα παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία. Η Μάιντς είναι οργανωμένη, σε υψηλό επίπεδο και για όλους μας είναι ένα στοίχημα».

Για το πως να περιμένουμε τον Αστέρα: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να αμύνεται όταν δεν έχει τη μπάλα και όταν την έχει, να προσπαθήσει να βγάλει επιθέσεις. Σε κάθε αγώνα φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο και ελπίζουμε να μας βγει».

Για τα προβλήματα που έχει ο Αστέρας: «Τα προβλήματα που έχουμε υπάρχουν στη μπάλα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε λύσεις και ανταγωνιστική ομάδα».
«Τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι είναι παιχνίδια που μας κάνουν πιο έτοιμους. Τα επίσημα παιχνίδια σε ωριμάζουν. Η Μάιντς έπαιξε πολλά φιλικά και είχε περισσότερο χρόνο. Εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας. Εμείς τώρα προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Θεωρητικά η Μάιντς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παίξει ο Αστέρας στην Ευρώπη μέχρι σήμερα. Καθρέφτης των πάντων είναι το γήπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: