Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Λαγός: «Πορεία στην Ευρώπη ή πρωτάθλημα»

Ψηλά έβαλε τον πήχη του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν ο Τάσος Λαγός. Ο μέσος του «τριφυλλιού» δήλωσε την πίστη του για πρόκριση επί της Σταντάρ κι έθεσε ως στόχο πορεία στην Ευρώπη ή το πρωτάθλημα.

Λαγός: «Πορεία στην Ευρώπη ή πρωτάθλημα»
Απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού έδειξε ο Τάσος Λαγός.

Μετά το 0-0 με τη Σταντάρ Λιέγης, ο μέσος των «πράσινων» εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση στη Λεωφόρο.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και διατηρείται το εξαιρετικό περσινό κλίμα, τόνισε ότι στόχος φέτος είναι το κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι πορεία στην Ευρώπη, είτε το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λαγός στον ΟΤΕ TV

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική και νομίζω ότι τη βγάλαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι. Ήμασταν πιο δυνατοί, είχαμε κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις για ένα γκολ που θα μας επέτρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα ενόψει του δεύτερου ματς. Η Σταντάρ είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και πέρυσι. Την περιμέναμε όπως ήταν. Την είχαμε δει, την είχαμε αναλύσει, δεν την αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι της».

Για τη ρεβάνς: «Δύσκολο παιχνίδι στη Λεωφόρο, πρέπει να προσέξουμε να μη δεχθούμε γκολ και να αξιοποιήσουμε αυτή τη φορά τις ευκαιρίες μας. Όταν παίζεις στην έδρα σου είναι συν οι οπαδοί, και νομίζω ότι θα κάνουμε αυτό που δεν κάναμε εδώ. Τη νίκη και την πρόκριση».

Για τη φετινή χρονιά: «Η προετοιμασία έγινε με βάση την περσινή σεζόν. Είχαμε τέσσερις βδομάδες να δουλέψουμε και ο προπονητής και το τιμ ήξεραν τι πρέπει να κάνουμε. Δείξαμε σήμερα ότι έχουμε δουλέψει. Δε σκοράραμε κι αυτό μας πικραίνει, αλλά ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε στη Λεωφόρο. Ο κορμός της ομάδα έχει μείνει από πέρυσι, έχουμε το ίδιο φανταστικό κλίμα και φιλοσοφία. Φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι η Ευρώπη, είτε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: