Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το ένα κλικ που λείπει από τον Παναθηναϊκό!!

Με στεναχώρησε ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που δεν βλεπόταν κόντρα στην φλύαρη Στάνταρ. Γράφει ο αποδυτηριάκιας
Πήρε θετικό αποτέλεσμα, ισοπαλία και χωρίς να δεχθεί γκολ, όμως θα μπορούσε φύγει από το γήπεδο έχοντας φθάσει πιο κοντά στην πρόκριση. Απ’ αυτήν την άποψη και χωρίς να είμαι αυστηρός ο Παναθηναϊκός απέτυχε. Δεν κέρδισε ένα ματσάκι που ήταν δικό του, όπως αποδείχθηκε.
Πρακτική ομάδα ο Παναθηναϊκός, αντίθετα από τον αντίπαλό του που ήταν και πολύ κρέμα, αφρός σκέτος, και όχι ουσία. Δύο ομάδες που φιλοδοξούν να ξαναποκτήσουν, όπως στο παρελθόν τους, «διαπίστευση» ευρωπαϊκής ομάδας. Με το δικαίωμα να κυκλοφορούν στα χωράφια του τσάμπιονς ληγκ.
Είδαμε τον Παναθηναϊκό της περασμένης σαιζόν. Καλό αυτό. Πάρα πολύ καλό και το εννοώ. Υπάρχει, δηλαδή, μία συνέχεια στον Παναθηναϊκό ο οποίος άνετα έβγαλε το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη και, τουλάχιστον έδειξε στην Ελλάδα ότι έχει το φτούκα προ για την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Φθάνει αυτό;
Ένα κλικ λείπει από τον Παναθηναϊκό. Το ένα ακόμα κλικ για να είναι σε θέση να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί, που του κάνει χάρισμα ο αντίπαλος.

ΜΠΑΤΗΡΗΣΑΜΕ το μήνυμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, γράφει ο apodytiriakias.gr

Οι εκλεκτοί, λένε, του Γιάννη Αναστασίου. Τι είναι αυτό, ρε. Σ’ αυτούς, λένε, κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Λένε. Κανένα πρόβλημα που τους ακούνε να τα λένε. Κανένα πρόβλημα που τους βλέπουνε.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Στάνταρ Λιέγης, μ’ αυτούς που έχει. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Μετά τη σούπερ πετυχημένη σαιζόν, την πρώτη του στην Λεωφόρο, ο Αναστασίου θα ξεκινήσει τη νέα σαιζόν με υλικό που δεν του επιτρέπει πιο εκλεκτό το ταμείο της ΠΑΕ. Μια είναι η απόχρωση του μαύρου στην πράσινη αλήθεια.
Ποιοι εκλεκτοί; Χωρίς λεφτά και με δανεικούς, δηλαδή με παίκτες που δεν είναι δικοί σου, δεν επιτρέπεται να μιλάνε για «εκλεκτούς». Παίζω με δανεικούς, προσπαθώ να την κουτσοβγάλω με δανεικούς, σημαίνει ότι θέλω δεν θέλω περνάω το μήνυμα στα αποδυτήρια ότι έχουμε μπατηρήσει. Είμαστε χρεωκοπημένοι.
Ο δανεικός παίζει για πάρτη του, όχι για την ομάδα. Μέσω της ομάδας επιδιώκει να φανεί εκείνος. Το γνωρίζει αυτό ο προπονητής και γι’ αυτό, προς όφελος της ομάδας, λειτουργεί συμβιβαστικά με τον δανεικό, που σήμερα είναι, αύριο γίνεται πουλί, όχι αποδημητικό.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: