Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Έκλεισε… ιδανικά ο Πλατανιάς!

Με νίκη επιστρέφει στα Χανιά ο Πλατανιάς, καθώς επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο Καρπενήσι.

Έκλεισε… ιδανικά ο Πλατανιάς
Στο τελευταίο του φιλικό στο Καρπενήσι (όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του) ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου –δεδομένου της εποχής και των πολλών αλλαγών- έδειξε καλό πρόσωπο και έφτασε στην άτυπη νίκη, χάρη στο τέρμα του Φιγκέιρα στο 60’.

Ο Χανιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα με τους: Κοκκαλά, Ζουμπουλάκη, Αγκιλέρα, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Σέχου, Χαλκιαδάκη, Τσοντάκη, Γιακουμάκη, Φιγκέιρα, Ναζλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ, Ντεντάκης, Ιτούα, Μενδρινός, Τσουράκης, Μπεριάν, Μαχαμάτ, Μπεριάν, Τόρες.

Δεν αγωνίστηκαν, για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενοχλήσεων, οι Γουνδουλάκης και Σούκιας καθώς και ο Τσικουδάκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Μουρούτης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Τσίπρας, Μιχαλόπουλος, Γκαβασιάδης. Στο β' έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Αριανούτσος, Τσιούμας, Μπριλάκης, Τσώνης, Νικολάου, Ρόχας, Μασάντο, Σταματάκος, Αρναρέλης, Πιτταράς, Φίλος, Ευαγγέλου, Συριόπουλος, Δημητρίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: