Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πέτριτς: «Στη Λεωφόρο που θα… φλέγεται»

Στο… καμίνι της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να κάμψει την αντίσταση της Σταντάρ Λιέγης και να περάσει στην επόμενη φάση, όπως δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Πέτριτς: «Στη Λεωφόρο που θα… φλέγεται»
Τύχη και συγκέντρωση σε ορισμένες περιπτώσεις -όπως και η απόδοση του πρώτου μέρους- κόστισε στον Παναθηναϊκό το... μη διπλό στο Βέλγιο, επί της Σταντάρ Λιέγης (0-0), όπως είπε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης φορ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η δουλειά θα τελειώσει στην «φλεγόμενη Λεωφόρο» με τον κόσμο του τριφυλλιού στο πλευρό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE:

«Στο πρώτο μέρος παίξαμε ίσως λίγο πιο αμυντικά, σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας, αφήσαμε χώρους. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν είχαμε τύχη και συγκέντρωση σε κάποιες περιπτώσεις. Για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν πάντως, η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι συγκεκριμένα, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως η Λεωφόρος θα φλέγεται και θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας», είπε αρχικά για να συμπληρώσει για το πώς βλέπει τη σεζόν στο μέλλον:

«Ήταν σημαντικό το ότι μετείχα στην προετοιμασία φέτος. Αισιοδοξώ πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη, που θα δημιουργήσει ίσως κάποια έξτρα κούραση στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και ότι θα τα πάμε καλά».

Καταλήγοντας, είπε πως: «Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να μπορώ να μιλήσω και ελληνικά. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: