Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Χιούμλαντ: «Έχει καλούς παίκτες ο Αστέρας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο προπονητής της Μάιντς. Ο Κάσπερ Χιούμλαντ τόνισε πως περιμένει τη νίκη από τους παίκτες του στο πρώτο ματς απέναντι στους Αρκάδες.

Χιούμλαντ: «Έχει καλούς παίκτες ο Αστέρας»
Αισιόδοξος για το πρώτο ματς της Μάιντς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Κάσπερ Χιούμλαντ. Ο τεχνικός των Γερμανών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες των Αρκάδων, τονίζοντας πως δεν τους περιμένει να παίξουν επιθετικά. Παράλληλα, είπε πως περιμένει τη νίκη στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για εμάς. Ο Αστέρας έχει το πλεονέκτημα των αγώνων, όμως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος παίζει επιθετικά, αλλά περιμένουμε να μην το κάνει στην έδρα μας.

Επίσης ξέρουμε πως έχει καλούς παίκτες, κυρίως από την Αργεντινή. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας μπορεί να κερδίσει τον Αστέρα και να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν. Μπορεί να είναι το ντεμπούτο μου, πάντα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν κάποιο άγχος, όμως περιμένω να εξελιχθεί σε χαρά»
, δήλωσε μεταξύ άλλων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: