Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Άρεσε η Νίκη!

Μπορεί να μην νίκησε, ωστόσο η Νίκη Βόλου παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο 1-1 με την Τέτεκς και έδειξε πως γίνεται δουλειά προς το σωστό δρόμο ενόψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα.

Άρεσε η Νίκη
Θετικό το πρόσημο για τη Νίκη Βόλου στο φιλικό με την Τέτεκς! Οι κυανόλευκοι έμειναν στο 1-1 με τους Σκοπιανούς στο Πανθεσσαλικό, αλλά η εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια και φυσικά για την επιστροφή του συλλόγου στα «σαλόνια».

Οι παίκτες του Φλουτ ήταν πιο ορεξάτοι στην εκκίνηση του ματς, είχαν την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορούσαν και τελικά η υπεροχή τους... απέδωσε καρπούς (εν αντιθέσει με τις φάσεις στα προηγούμενα λεπτά). Στο 20' ο Γιαννιτσάνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο ο Μουζακίτης πήρε το ριμπάουντ κι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές εκατέρωθεν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι Σκοπιανοί κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με το διαγώνιο σουτ του Ριστόφσκι στο 74', διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Νίκη Βόλου (Β. Φλουτ): Ταΐρης (46' Ταμπάκης), Αργυρίου (46' Αργύρης), Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης (76' Μέτσε), Μαχλελής, Τζιώρας (34' Σκούρτης), Αναστασόπουλος (62' Μπιτσάκος), Γιαννιτσάνης (62' Κοτσαρίδης), Μουζακίτης, Κορέτα (69' Σταμπολζίεφ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: