Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πρόταση από Κώνστα!!

konstas-601x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Κώνστας και μίλησε για για την επιστολή που έστειλε προς όλους τους διοικητικούς παράγοντες του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την επιστολή που έστειλε:
“Ισχύει ότι έστειλα μια επιστολή προς το Α.Σ, την ΚΜΑ, την ΠΑΕ και τον σύλλογο των βετεράνων για μια συνάντηση για την πρόταση μας. Θέλουμε να μιλήσουμε με τους θεσμούς και εφόσον συμφωνήσουμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλω να δημοσιεύσω κάτι τώρα. Στόχος μας είναι να εντάξουμε την ΠΑΕ στο 106 ΙΑ.  Έχει ανατεθεί στον συμβολαιογράφο αίτημα για ίδρυση της εταιρείας. Μόλις ολοκληρωθεί θα έχει τον σκοπό να “τρέξει” τα θέματα για την επαγωγή του Άρη στο 106 ΙΑ και φυσικά θα καταθέσει και τα χρήματα”.
Για το αν είναι μαζί με τον Λάμπρο Σκόρδα:
“Αυτή η διαδικασία κινείται μόνο από εμένα με σκοπό να ενώσω όλους τους Αρειανούς παράγοντες. Όποιος Αρειανός παράγοντας θέλει να στηρίξει το σχήμα μου είναι ευπρόσδεκτος”.
Για το αν έχει εμπλακεί ο Τσάκας:
Ο κ. Τσάκας δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα”.
Για τις φήμες πως είχε στείλει εξώδικο:
“Δεν έχω στείλει εξώδικο απλά μια επιστολή και χρησιμοποίησα επιμελητή. Δεν έχω καμιά δικαστική διαμάχη με οποιονδήποτε Αρειανό. Μόλις ολοκληρώσω τις συζητήσεις με τους φορείς θα  γίνουν κοινές ανακοινώσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: