Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πήραν αποφάσεις!!

Ιβάν Σαββίδης και Ζήσης Βρύζας συνομίλησαν και πήραν τις αποφάσεις τους για τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Πήραν αποφάσεις!
Συναντήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τα είπε για αρκετή ώρα τόσο με τη Μαρία Γκοντσάρεβα όσο και με τον Ζήση Βρύζα. Ειδικά με την πρώτη ανέλυσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ΠΑΕ, με την παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη στο τιμόνι του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά στον Ζήση Βρύζα, φέρεται να συζήτησε με τον Σαββίδη για τον ρόλο του στην ομάδα, αλλά και για τα μείζονα ζητήματα των μεταγραφών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ακραίος επιθετικός είναι κοντά στο να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, με τον μεγαλομέτοχο να δίνει το «Ο.Κ.» και για άλλους δύο ποδοσφαιριστές και με τον στόπερ να κλείνει τελευταίος σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, μια κι ο προπονητής του «Δικεφάλου» επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες (από αυτούς που θέλει στον βασικό κορμό) στα δυνατά φιλικά που έπονται με Νάπολι, Ξάνθη, ΚΠΡ και Ιντερ.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…
Τα εμπόδια ήταν πολλά, όμως σήμερα (ξεκινάει στις 18:00) είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί (μέσα σε αυτό εντάσσεται και το ζήτημα της Θέρμης) στη Βουλή το ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης κι Αττικής κι υπάρχουν τα παρακάτω σενάρια:

Το πρώτο αφορά το ρυθμιστικό της Θεσσαλονίκης, που αμφισβητείται και λέγεται ότι υπάρχει πρόθεση από το ΥΠΕΚΑ να γίνει περαιτέρω διαβούλευση κι η συζήτηση να μετατεθεί για τον προσεχή Οκτώβριο.

Βέβαια κι αυτό να συμβεί, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στην τροπολογία που αφορά τους Δήμους αλλά και τον ΠΑΟΚ (μέσω Θέρμης).

Από σήμερα το συγκεκριμένο ζήτημα θα μπει στην τελική του ευθεία και θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: