Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ματσού: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί»

Η Σταντάρ έχει τετράδα... φωτιά, αλλά και αδυναμίες που βγάζουν μάτια! Ο τεχνικός της Σαρλερουά, Φελίς Ματσού... έπαθε, έμαθε και μέσα από το gazzetta.gr στέλνει κατευθύνσεις στον Γιάννη Αναστασίου!
Η Σταντάρ μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα και μετέτρεψε το ντέρμπι της Βαλόνης σε παράσταση για ένα ρόλο! Η Σαρλερουά δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός της, Φελίς Ματσού… διαπίστωσε τι δεν πήγε καλά και μέσα από το gazzetta.gr στέλνει στον Γιάννη Αναστασίου
«Το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού της Σταντάρ είναι η επιθετική της γραμμή. Εχει τέσσερις παίκτες εξαιρετικούς, δυο φορ και δυο παίκτες στα άκρα. Μπία Καρσελά, Ντε Καμάργκο και Εζεκίελ είναι ένα εξαιρετικό καρέ που αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να κάνει πολλές ζημιές…» ήταν το πρώτο σχόλιο του Φελίς Ματσού!
Πίεση με το… καλημέρα!
«Η Σταντάρ εντός έδρας θα πιέσει με το ξεκίνημα του ματς. Προσπαθεί να... στραγγαλίσει τον αντίπαλο με την πίεσή της και για το λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο πρώτο 20λεπτο. Εχει ταχύτητα στο παιχνίδι της, είναι καλή στα στημένα και μπορεί να βγάλει αντεπίθεση από το πουθενά… Μπορεί να παραχωρήθηκαν παίκτες, αλλά στην ομάδα μπήκαν νέοι παίκτες, ορεξάτοι, ταχύτατοι… Τα άκρα της είναι πολύ επικίνδυνα» τόνισε ο τεχνικός της Σαρλερουά!

Στημένα – δηλητήριο!
Ο Ματσού στάθηκε και στα στημένα, αφού είναι από τους εύκολους τρόπους που η Σταντάρ μπορεί να σκοράρει «Ο Καρσελά είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις φάουλ, από εκεί προήλθε το τρίτο γκολ. Όταν ο Βαν Ντάμε ή ο Καρσελά δεν εκτελούν απευθείας πρέπει η άμυνα του Παναθηναϊκού να προσέξει τον Ντε Καμάργκο, αλλά και τον Σιμάν, αν και πιστεύω πως ο τελευταίος δεν θα προλάβει. Θα δούμε την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Παρασκευής. Ειδικά ο πρώτος είναι εξαιρετικός, έχει άλμα και είναι δυνατός. Μάλιστα, πολλές φορές γυρίζει πίσω στην εστία του για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της μπάλας».

Δυνατά τα άκρα της – αδύναμη η άμυνα!
«Ο Καρσελά είναι από τους πιο ποιοτικούς της παίκτες. Εξαιρετικός, δίνει ρυθμό στην ομάδα και οι πλαγιοκοπήσεις του είναι… φωτιά. Παίζει δεξιά, αν και αριστεροπόδαρος! Πολύ καλός και ο Μπία, αν είναι σε καλή κατάσταση τότε θα δυσκολέψουν πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα και θα το διαπιστώσει κανείς βλέποντας και τα μπακ να συμμετέχει στο επιθετικό ματς. Σταμ και Βαν Ντάμε βοηθούν αρκετά τους Μπία, Καρσελά, αλλά αμυντικά τα κενά είναι πολλά και αυτό πρέπει να εκμεταλλευθεί ο Παναθηναϊκός» είπε ο έμπειρος τεχνικός.

«Διάβολος» ο Εζεκίελ, έμπειρος ο Ντε Καμάργκο
«Ο Ντε Καμάργκο δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά έχει πολύ καλή τεχνική, αρκετά διεισδυτικός και πολύ καλός με το κεφάλι. Εχει πολύ καλή συνεργασία με Εζεκίελ και μπορούν να βοηθήσουν εύκολα στο γκολ. Ο Εζεκίελ είναι πολύ γρήγορος, είναι σε θέση να εκμεταλλευθεί ανοιχτούς χώρους και να σκοράρει. Πολύ καλός παίκτης και είναι ατυχία για τον Παναθηναϊκό που θα τον βρει μπροστά του» υποστήριξε ο Μeτσού.

«ΠΑΟ μπορείς…»
Οσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει αποτέλεσμα, ο προπονητής της Σαρλερουά είπε: «Η ομάδα δεν έχει την ίδια ευκολία στον άξονα. Καλός και γρήγορος ο Λουμάνζα, αλλά είναι άπειρος. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να την κόψει στη μέση. Να πιέσει τον παίκτη που θα πάρει την πρωτοβουλία και πιστέψτε με δεν είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν. Δεν πρέπει να φτάνει η μπάλα εύκολα στα άκρα και στον Εζεκίελ. Λείπει ο Σιμάν και είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Θα χρειαστεί βοήθεια ο βασικός φορ (Μπεργκ) και αν τη βρει, τότε η ελληνική ομάδα θα γίνει απειλητική. Ξέρω τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω, αν η ελληνική ομάδα της κόψει το ρυθμό θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: