Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς!

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκληρώθηκε για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του… ελπιδοφόρου Κάλουμ Τσέιμπερς έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ.

«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς
Συνεχίζεται η ενίσχυση της Άρσεναλ για τη νέα χρονιά. Οι κανονιέρηδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κάλουμ Τσέιμπερς, με τον 19χρονο άσο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και να αφήνει τη Σαουθάμπτον, η οποία έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Άρσεναλ. Ανέκαθεν την θαύμαζα για το στυλ ποδοσφαίρου της και όλα τα χρόνια είναι στην ελίτ της Ευρώπης. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους της Σαουθάμπτον για τα όσα μου προσέφεραν και που βοήθησαν στην υλοποίηση της μεταγραφής μου», είπε ο Άγγλος άσος λίγο μετά τις υπογραφές.

Το ντεμπούτο του Τσέιμπερς εκτιμάται πως θα γίνει στις 2-3 Αυγούστου, σε φιλικό που θα συμμετάσχει η Άρσεναλ κι ενώ πέρσι με την φανέλα των «Αγίων», ο νεαρός δεξιός μπακ μέτρησε 22 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: