Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Εθνικός με… όνειρα!

Επέστρεψε στην Γ’ Εθνική. Δεν σταματούν εκεί οι βλέψεις του Εθνικού. Στόχος πλέον η άνοδος στη Football League. Και με αυτό το σκεπτικό έγινε η «πρώτη» της ομάδας του Πειραιά. Τι είπε ο προπονητής.

Εθνικός με… όνειρα
Η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στο γήπεδο του Μοσχάτου για τον Εθνικό.

Το «παρών» έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς και αυτοί που έμειναν από πέρυσι στο ρόστερ και αποτελούν τον κορμό της ομάδας που την έφτασε μέχρι την Γ Εθνική.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό όπως και η όρεξη για δουλεία. Ο κόουτς Χατζηαλέξης καλωσόρισε παλιά και νέα μέλη της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα διεξήχθη παρουσία και του προέδρου, Αλέξη Αγγελόπουλου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και το διάστημα 7-14 Αυγούστου ο σύλλογος του Πειραιά θα πάει Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα λόγια του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην πρώτη προπόνηση:

«Πέρυσι ήταν μία άλλη χρονιά την οποία χαρήκαμε όλοι, ωστόσο την καινούργια συμμετέχουμε σε μια διαφορετική κατηγορία που έχουμε τους ίδιους στόχους. Είναι δύσκολη κατηγορία αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο έμπειρος κόουτς.

Όσο για τους στόχους της νέας σεζόν, εμφανίστηκε προσγειωμένος: «Σίγουρα αυτό που κάναμε πέρυσι,να τερματίσουμε δηλαδή αήττητοι, είναι δύσκολο να το πετύχουμε αλλά θα το προσπαθήσουμε ξανά. Απο κει και πέρα ήρθαν στην ομάδα ποιοτικοί παίκτες, σίγουρα θα γίνει ενίσχυση με 1-2 παίκτες καλούς και μαζί με τα παιδιά που κέρδισαν με το σπαθί τους την παραμονή τους και αποτελούν τον κορμό να παλέψουμε για το καλύτερο…».

Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Κάποιοι που ήρθαν στην ομάδα φέτος, ήρθαν για να παίξουν και θα μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες. Όμως κάποια παιδιά απο ανώτερες κατηγορίες που ήρθαν στο τοπικό όταν άλλοι δεν μας έδιναν καν σημασία πρέπει να τους ανταμείψουμε και τους ανταμείψαμε και θα είναι και του χρόνου μαζί μας αν πετύχουμε τους στόχους μας...».

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Πρόεδρος έχει δώσει τα πάντα και αν λύσουμε και το πρόβλημα με το γήπεδο για το οποίο ο κύριος Αγγελόπουλος αγωνίζεται σκληρά όλα θα πάνε κατ’ ευχήν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: