Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σέβονται τον Ατρόμητο, αλλά το πιστεύουν!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τον Ατρόμητο ο Άμερ Ντούποβατς. Ο αρχηγός της Σεράγεβο, τόνισε πως η ομάδα του έχει πιθανότητες πρόκρισης και ζήτησε από τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο.

Σέβονται τον Ατρόμητο, αλλά το πιστεύουν
Έτοιμοι για την μάχη με τον Ατρόμητο στην Σεράγεβο. Ο αρχηγός των Βόσνιων με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, που στο παρελθόν έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται άψογα στις ευρωπαϊκές της αποστολές.

Τέλος, στάθηκε στη σημασία του πρώτου ματς, που διεξάγεται την Πέμπτη στην έδρα της Σεράγεβο, ζητώντας την θερμή παρουσία των οπαδών.

«Αμέσως μετά την πρόκρισή μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον Ατρόμητο. Ακόμη μαθαίνουμε τον επόμενο αντίπαλό μας. Είναι μια ποιοτική ομάδα που παίζει σε ένα δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και πως την πίεση την έχουν αυτοί. Τα προηγούμενα χρόνια ήξεραν να ταλαιπωρούν μεγάλες ομάδες, όπως πέρσι απέναντι στην Άλκμααρ. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στο πρώτο ματς για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και εν συνεχεία τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν στην Νορβηγία και τους καλώ να έρθουν να μας στηρίξουν την Πέμπτη. Χρειαζόμαστε την βοήθειά τους και πιστεύω θα γεμίσουν το γήπεδο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: