Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Φουλ για Άγκερ η Μπάρτσα!!!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ για την μετακόμιση του Ντάνιελ Άγκερ στη Βαρκελώνη!

Φουλ για Άγκερ η Μπάρτσα!
Στον Ντάνιελ Άγκερ έχουν καταλήξει οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ στα μετόπισθεν! Όπως αναφέρει η καταλανική «Sport» στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης, οι επαφές των Καταλανών με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Δανού αμυντικού βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο!

Εδώ και καιρό οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας (παρά την απόκτηση του Ματιέ) κι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως... κοντοζυγώνει προς Βαρκελώνη ο για την ώρα άσος των «κόκκινων» της Αγγλίας.

Το deal φαίνεται πως θα κλείσει περίπου στα 15 εκατ. ευρώ, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις και απ' τις δύο πλευρές και ο Άγκερ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάρτσα, κάνοντας το ίδιο δρομολόγιο που έκανε προ καιρού ο Λουίς Σουάρες.

Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται στη Λίβερπουλ απ’ το 2005, πέρσι είχε 20 συμμετοχές και κάτι οι τραυματισμοί, κάτι το ότι ο Μπρένταν Ρότζερς δεν τον υπολόγιζε ιδιαίτερα, είχαν δημιουργήσει «σύννεφα» που, όπως φαίνεται, ίσως φανούν και καθοριστικά για να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα!

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: