Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ξανασμίγουν Γκουαρντιόλα και Βαλντές;

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Βίκτορ Βαλντές να συνεργαστούν και πάλι αλλά πλέον στη Μπάγερν Μονάχου!

Ξανασμίγουν Γκουαρντιόλα και Βαλντές;
Μπορεί να έχει τον Νόιερ αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, θέλει και άλλη μια καλή επιλογή για την εστία της Μπάγερν Μονάχου!

Η επιλογή αυτή είναι ο Βίκτορ Βαλντές!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Ισπανία αλλά και την Γερμανία ο τεχνικός των «βαυαρών» πρότεινε στον τέως τερματοφύλακα της Μπάρτσελόνα να συνεργαστούν –αρχικά προσωρινά- αλλά με προοπτική για κάτι… παραπάνω!

Συγκεκριμένα ο Γκουαρντιόλα πρότεινε στον Βαλντές να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και τον Οκτώβριο με κύριο σκοπό να ανεβάσει φυσική κατάσταση και να ξεπεράσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Ο τεχνικός της Μπάγερν όμως δεν έμεινε εκεί. Είπε στον Ισπανό τερματοφύλακα ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν αποφασίσει από κοινού εάν θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και με… επίσημο τρόπο, υπογράφοντας, δηλαδή, ένα συμβόλαιο.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις προθέσεις του Βαλντές ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε ότι είχε «δώσει χέρια» με την Μονακό η οποία όμως μετά το σοβαρό τραυματισμό του αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επισημοποίηση της συμφωνίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: