Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Χακόμπο!

jacobo+medical
Ο Σανθ Χακόμπο είναι και επίσημα παίκτης της Τενερίφης καθώς παρουσιάστηκε από την Ισπανική ομάδα αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.
Ο τερματοφύλακας που θα παίξει με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην ισπανική ομάδα είπε:
«Ήταν αυτό που ήθελα. Στην αρχή δεν επρόκειτο να φύγω από την Ελλάδα, τα πράγματα ήταν έτοιμα για να μείνω εκεί, ο προπονητής και ο σύλλογος ήθελε, αλλά τελικά έφυγα για την Τενερίφη και είναι μια ευκαιρία να επιστρέψω στην Ισπανία και το ισπανικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έχω λάβει η σωστή απόφαση»

Για τους στόχους του τόνισε:
 «Έρχομαι για να κάνω την δουλειά μου ό, τι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Στη συνέχεια οι όποιες αποφάσεις αφορούν τον προπονητή . Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι έχω έρθει εδώ για να δουλέψω και να κάνω το καλύτερο για την Τενερίφη»
Για την φόρμα του επιστρέφοντας από Ελλάδα, υποστήριξε: «Στην Ελλάδα ξεκίνησα νωρίς από τις 20 Ιουνίου μια και υπάρχουν τα προκριματικά Ευρώπης. Από την περασμένη εβδομάδα όμως και με όλη την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας, είναι αλήθεια ότι δεν έχω προπονηθεί».
Για την σεζόν που έρχεται, είπε: «Ο στόχος είναι να πάμε σιγά-σιγά. Εδώ θέλετε να ακούσετε τη λέξη γρήγορα. Είμαστε 28 Ιουλίου και κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα έχουμε ανέβουμε από τον Μάιο ή τον Απρίλιο. Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 7 Ιουνίου και μέχρι τις τελευταίες μέρες όλα παίζονται. Πρέπει αρχικά να πάρουμε τους 48-50 βαθμούς για την παραμονή και μετά βλέπουμε για παραπάνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: