Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Θέλει… γκολ ο Ρανιέρι!!

Μια Εθνική που θα βλέπει συχνότερα δίχτυα σχεδιάζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Διαβάστε τα πρώτα συμπεράσματα του Ιταλού για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και τι συζήτησε ήδη με Σαμαρά-Μήτρογλου.

Θέλει… γκολ ο Ρανιέρι!
Ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού και γενικότερα από την αγωνιστική φιλοσοφία της Εθνικής είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που επέστρεψε στην Ιταλία και θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει δει στο video όλα τα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά και την τελική φάση του Μουντιάλ, γεμίζοντας το μπλοκάκι του με σημειώσεις για όλους τους διεθνείς. Ειδικά, από την γενική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Στις επαφές του με τα στελέχη της ομοσπονδίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση της ομάδας και παράλληλα έθεσε ως προτεραιότητα την αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί η Εθνική σε κάθε παιχνίδι. Ο πρώην προπονητής της Μονακό θεωρεί ότι η «γαλανόλευκη» δεν υστερεί στη δημιουργία των φάσεων, ωστόσο θέλει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο τελείωμα τους.

Ουσιαστικά ένας από τους τομείς που θα δουλέψει ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τους παίκτες στις πρώτες προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά είναι το δημιουργικό κομμάτι και κατ’ επέκταση τα τελειώματα των φάσεων.

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ΕΠΟ και τον Ιταλό είναι η επικοινωνία με τους διεθνείς. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες τηλεφωνικές επαφές με ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν συζητήσεις και με άλλους διεθνείς. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος του μετέφερε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ διαβεβαίωσε τον νέο προπονητή ότι σύντομα θα έχει τελειώσει το ζήτημα της μεταγραφής του.

Επίσης, ο Κώστας Μήτρολου μίλησε με στελέχη της ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας τη φετινή προετοιμασία του με τη Φούλαμ ως μία από τις καλύτερες στη μέχρι σήμερα καριέρα του. Ο διεθνής φορ αναμένει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της πιθανής μεταγραφής του προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την Εθνική. Βέβαια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα περιμένει ευχάριστα νέα το προσεχές διάστημα και για τους δύο σχετικά με το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: