Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Έτοιμη η Νάπολι ενόψει ΠΑΟΚ!

Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 3-1 της Καλλονής σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ντιμάρο της Ιταλίας, λίγες μέρες πριν το ραντεβού τους με τον Δικέφαλο (2/8, 22:00) στο «Σαν Πάολο».

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ που παρατάχθηκε σχεδόν με όλα της τα αστέρια αλλά και με το μεγάλο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Ισπανό Μίτσου, άνοιξε το σκορ στο 15' με διαγώνιο σουτ του Καγεχιόν. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Νάπολι όταν ο Ντουβάν Ζαπάτα σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Χογκ. Το 3-0 σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (38') με αυτογκόλ του Αναστασιάδη.

Στην επανάληψη η Καλλονή βελτιώθηκε, ήταν πιο συγκεντρωμένη στα μετόπισθεν και μάλιστα στο 82' κατάφερε να μειώσει, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς ο Ντάνιελ Αντέτζο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΝΑΠΟΛΙ (Ράφα Μπεντίτεθ): Ράφαελ, Μάτζιο, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Ραντόσεβιτς, Ζορζίνιο, Καγιεχόν, Μίτσου, Ινσίνιε, Ντουβάν Ζαπάτα.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Κολόμπο, Μέστο, Λουπέρτο, Γκουλάμ, Ινλέρ, Γκαργκάνο, Ντουμίτρου, Πάντεφ, Χάμσικ, Βάργκας.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Μπαρέρα (56' Στεφάνοβιτς), Γιορέντε (56' Χωριανόπουλος), Ναβάρο (46' Μίνγκας), Αναστασιάδης, Βαλιός, Πιπίνης, Λεοζίνιο (66' Κεϊτά), Καλτσάς (75' Βλαστέλλης), Καμαρά, Μανούσος (46' Αντέτζο).
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: