Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Νεαρός διεθνής... ψάχνει ομάδα!!

Ποιος είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που έδωσε εντολή στον ατζέντη του για να του βρει ομάδα; Θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην χώρα μας; Διαβάστε τις απαντήσεις στο ρεπορτάζ!
Μεταγραφικός αναβρασμός υπάρχει τις τελευταίες ημέρες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ, πολλοί είναι οι ποδοσφαριστές (ασχέτως αν έπαιζαν σε αυτό) που ψάχνουν ομάδα για την επόμενη σεζόν.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος παρότι ανήκει στην Φορτούνα Ντύσελντορφ, πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται εκεί και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο πρώην επιθετικός του Άρη πριν από λίγες ημέρες είχε νέα επικοινωνία με τον μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκο και του ζήτησε να του βρει ομάδα, καθώς δεν θέλει να μείνει στον γερμανικό σύλλογο. Ο νεαρός άσος θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, καθώς θεωρεί πως η αγωνιστική απραξία, μπορεί να του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.
Ο Γιαννιώτας πάντως ζήτησε από τον ομογενή ατζέντη να του βρει ομάδα στο εξωτερικό, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η σκέψη να επιστρέψει στην Ελλάδα, αν και στο παρελθόν υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ.



Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: