Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Υπογράφει σήμερα ο Κρόος!!

Στην Ισπανία βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Τόνι Κρόος και περιμένει την ειδοποίηση της Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπογράφει σήμερα ο Κρόος
Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Τόνι Κρόος από τη Μπάγερν Μονάχου στην Ρεάλ Μαδρίτη.

Ο γερμανός διεθνής χθες το απόγευμα, μετά τους πανηγυρισμούς στο Βερολίνο για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, «πέταξε» για την Ισπανία.

Εθεάθη στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκα μαζί με την σύντροφό του να ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και να αναχωρεί. Όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες ο Κρόος πρόκειται να κάνει διακοπές στο νησί και να περιμένει τη σχετική ειδοποίηση από τους υπεύθυνος της «βασίλισσας» για να ταξιδέψει για την Μαδρίτη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται ακόμη και σήμερα να επισημοποιήσει την απόκτηση του Κρόος από την Μπάγερν καθώς οι δύο ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους.

Μάλιστα, χθες ο Κάρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε τα πάντα… Ο παλιός άσος της Μπάγερν Μονάχου και πλέον μέλος του ΔΣ της ομάδας μίλησε για τον Τόνι Κρόος εξηγώντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε έναν παίκτη να μην φύγει από την στιγμή που υπάρχει καλή πρόταση για την απόκτησή του από άλλη ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: