Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Δύο συν μία μεταγραφές για Βέροια!!

Στην απόκτηση των Μάριου Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Τσιάμη προχώρησε η Βέροια, ενώ έκανε επαγγελματία τον 18χρονο Γιώργο Βασιλειάδη.

Δύο συν μία μεταγραφές  για Βέροια
Δύο μεταγραφές και τον προβιβασμό του 18χρονου τερματοφύλακα, Γιώργου Βασιλειάδη από την Κ20 ανακοίνωσε η Βέροια.

Βασιλειάδης

inner

Τσιάμης

inner

Ο 23χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Τσιάμης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών υπέγραψε συμβόλαιο (χωρίς να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου) με τη «βασίλισσα του βορρά», όπως και ο Μάριος Παπαδόπουλος.

22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και τα είχε βρει με τη Βέροια από τα τέλη Ιουνίου και σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία.

Παπαδόπουλος

inner

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Μάριου Παπαδόπουλου», συν: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Τσιάμη», αλλά και: «Η Π.Α.Ε Βέροια ανακοινώνει ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Βασιλειάδης, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στην Ομάδα Νέων Κ-20», αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: