Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μόνο αν αλλάξει γνώμη ο Τζεμπούρ!!

Δεν αποκλείεται να σημειωθεί εκ νέου ανατροπή στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ, αν και χθες διαπιστώθηκε διαφορά στους όρους που προτείνει η ΑΕΚ και «τα θέλω» του Αλγερινού φορ.

Μόνο αν αλλάξει γνώμη ο Τζεμπούρ
Δεν υπήρξε επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του Ραφίκ Τζεμπούρ για να επιστρέψει ο Αλγερινός στην ομάδα, όντας ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γαλλοαλγερινό φορ συζητήθηκαν οι όροι του συμβολαίου που θα υπέγραφε ο παίκτης, ο οποίος δεν συμφώνησε με εκείνα που του πρότεινε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης.

Παρότι ο γνωστός επιχειρηματίας εξήγησε στον διεθνή άσο ότι τον θέλει πολύ στην ομάδα, ήθελε να «προστατευτεί» με ένα συμβόλαιο που θα κάλυπτε τον «δικέφαλο» στην περίπτωση που δημιουργούσε προβλήματα (λόγω του παρελθόντος του) και να είχε τη δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιό του χωρίς αποζημίωση.

Επίσης, ο κ. Μελισσανίδης πρότεινε η ΑΕΚ να διατηρεί εκείνη οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από πλευρά του, ο «τρομοκράτης» δεν είχε πρόβλημα με τα χρήματα και εκείνο ζήτησε ήταν κλειστό τριετές συμβόλαιο, χωρίς ειδικούς όρους και πλέον η «Ένωση» (δηλαδή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) εξετάζει τις άλλες λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της επίθεσης.

Υπάρχει, όμως, μία μικρή πιθανότητα ο Τζεμπούρ να αλλάξει γνώμη και αν συμβεί αυτό, τότε θα ντυθεί (ξανά) στα κιτρινόμαυρα.

Το καθυστερεί κι άλλο

Εν τω μεταξύ, στην ΑΕΚ περίμεναν χθες την τελική απάντηση του Σοζέι Μασούν, αλλά εκείνος ζήτησε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ιρανός μεσοεπιθετικός περιμένει κάποια δελεαστική πρόταση από την Ισπανία, αλλά στην «Ένωση» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον παίκτη, πόσω μάλλον από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι του έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Μάλιστα, τονίστηκε στην πλευρά του διεθνούς άσου ήταν ότι περιμένουν σύντομα (ίσως και σήμερα) να μάθουν την τελική τους απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: