Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ντόρσεϊ: «Μεγάλη στιγμή η επιστροφή μου στο NBA»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ύστερα από ένα χρόνο στην Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο NBA και τους Ρόκετς.

Ντόρσεϊ: «Μεγάλη στιγμή η επιστροφή μου στο NBA»
Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και τους Ρόκετς, είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα, ευχαρίστησε –με δήλωσή του- τους πάντες στην ομάδα της Καταλονίας.

«Αυτό δεν θα ήταν δυνατό εάν δεν έκανα τέτοια σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα που θα επιστρέψω στο NBA και στους Χιούστον Ρόκετς, καθώς αποτελούσε πάντα το στόχο μου», δήλωσε αρχικά ο Τζόι Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ισπανίας για την επιστροφή του στο NBA και πρόσθεσε:

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τους συμπαίκτες μου για την καταπληκτική σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχαμε και στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Αυτό κάνει ιδιαίτερη σε μένα τόσο την ομάδα, όσο και την πόλη. Και φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους για το δεσμό και την επικοινωνία που είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: