Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Γαλανός: «Όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι στον Αρη»

Ο Γιώργος Γαλανός φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για την οικονομική βοήθεια που έδωσε στον Άρη, αλλά και για το οικονομικό πλάνο του Παναγιώτη Στεφανίδη ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε:«Εγώ δεν ξέρω τι έκανε η διοίκηση, εγώ πάντως πήρα μια σουίτα και έδωσα τα 10.000 ευρώ. Μου είπαν δώστα μας δανεικά, αλλά εγώ προτίμησα να πάρω την σουίτα με αυτό το αντάλλαγμα. Μετά από ένα δημοσίευμα μου πως όλοι μαζί πρέπει να προχωράμε, γιατί το τι θα κάνει ο Στεφανίδης από το μέλλον του Άρη έχει διαφορά και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, μου ζήτησαν βοήθεια. Εγώ έχω πει πως θέλω να βοηθήσω γιατί χωρίς βοήθεια το εγχείρημα αυτό δεν βγαίνει. Μακάρι να βγω ψεύτης και να πετύχει, αλλά δεν το νομίζω. Ο Στεφανίδης μου ζήτησε 10.000 ευρώ, έδωσα τα 7.000 ευρώ και τα υπόλοιπα θα δοθούν μέσα στην εβδομάδα. Αλλά κρίμα χάσαμε τον Καλί γιατί ήταν καλός παίκτης. Δεν χάσαμε μόνο έναν παίκτη, πρόκειται και για ψυχολογική ήττα, όταν χάνεις τέτοιους παίκτες».

Για το πλάνο Στεφανίδη: «Ο Στεφανίδης ήταν πολύ ζεστός, μακάρι να του βγούνε τα πλάνα του ανθρώπου. Εγώ δεν το πιστεύω, αλλά μακάρι. Μακάρι, με βάση πως δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Υπάρχουν; Δεν υπάρχουν. Πώς να το κάνουμε, όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι στον Αρη».

Για τις επόμενες κινήσεις του και την γνώμη του για την «Ελληνικός Χρυσός»: «Θα δούμε τώρα τι θα γίνει στην συνέχεια, εγώ έχω ακόμα έναν χορηγό, αλλά είναι μια κίνηση για πιο μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Όσον αφορά την «Ελληνικός Χρυσός», εγώ δεν νομίζω πως είναι τόσο κακό, ο κόσμος δεν θέλει αυτή την λύση, αλλά εντάξει δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Για μια ψιλοβοήθεια εγώ δεν θα έλεγα όχι. Ασχέτως το τι λέμε, όλοι όσοι είμαστε Άρης πρέπει να βοηθήσουμε. Αυτό είναι ξεκάθαρο και θα πρέπει να το ξέρουν όλοι».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: