Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Αμπέντ!!

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συζητήσει με τον Άλαν Πάρντιου ο Μεχντί Αμπέντ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του.

Το παλεύει για Παναθηναϊκό ο Αμπέντ
Γνωστό είναι πως ο Μεχντί Αμπέντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία την περσινή σεζόν. Το θέμα του 22χρονου μέσου φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες…

Σύμφωνα με την «Journal», ο Αλγερινός άσος πρόκειται να συζητήσει τις προσεχείς ημέρες με τον προπονητή του στη Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο.

Πρόθεση του νεαρού παίκτη είναι να αποχωρήσει από τις «καρακάξες» προτού αυτές μεταβούν στη Νέα Ζηλανδία στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να πάρει μεταγραφή στο «τριφύλλι» που αισθάνεται σημαντικός.

Όντας βασικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, ο Αμπέντ βελτιώθηκε, όπως παραδέχτηκε και ο 53χρονος προπονητής του, ο οποίος τον είδε σε πολύ καλή κατάσταση στο χθεσινό φιλικό της Νιούκαστλ με την Όλνταμ.

Όπως φαίνεται όμως, ένα φιλικό παιχνίδι στην βασική εντεκάδα δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει στον αγγλικό σύλλογο, καθώς από το 2011 που είναι μέλος του, δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια εμφάνιση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: