Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Κόντης: «Στον Άρη διόγκωναν το χρέος για ίδιον όφελος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης σχολιάζοντας την κατάσταση στον Άρη, αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις που εμπλέκουν και το όνομά του.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Δεν βγαίνει από τις κασέτες ότι ήμουν μπροστινός του Ολυμπιακού. Το ότι είναι φίλος μου ένας άνθρωπος, ο Κοτσώνης, που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και μου γνώρισε κάποιους κυρίους που πράγματι ήθελαν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για να τους βοηθήσω δεν σημαίνει ότι ήμουν μπροστινός. Άλλωστε η δουλειά εν τέλει χάλασε και δεν δόθηκε συνέχεια. Μην ξεχνάτε πως όταν ήμουν στον Άρη και προσπάθησα να πάρω τον Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό του είπαν ότι ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που δεν θα πας».

Για τον Άρη: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα αλλά και γνώση. Και άλλες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και μεγαλύτερα από τον Άρη, αλλά δεν βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Στον Άρη υπήρξαν παράγοντες που διόγκωναν το χρέος για ίδιον όφελος και πλέον λένε ότι είναι ο Άρης είναι βιώσιμος. Ο Σκόρδας παλιότερα είχε πει πως τα χρέη του Άρη υπερβαίνουν τα 50 εκ. ευρώ και προ ημερών ο Ματθαίου έλεγε πως δεν ξεπερνούν τα 15».

Για τον Παναγιώτη Στεφανίδη και αν έχει έρθει σε επαφή μαζί του: «Έχω μιλήσει με τον Στεφανίδη και μου ζήτησε να βοηθήσω στο μέτρο του δυνατού. Κυρίως να έρθω σε επαφή με παίκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και να τους πείσω να κατανοήσουν πως ο Άρης πρέπει να παίξει φέτος στην Β’ Εθνική, να μην τον ενοχλήσουν ζητώντας τα λεφτά τους και όταν επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα να γίνει μια συζήτηση. Έχω μιλήσει με ορισμένους παίκτες, άλλους π.χ. το Νέτο και τον Γκιάρο είναι δύσκολο να τους βρεις μιας και είναι στην Βραζιλία, και φαίνεται πως υπάρχει κατανόηση από κάποιους. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν τον Άρη, να αγοράσουν σουίτες, όπως ο Γαλανός, να δώσουν χρήματα και να τον ενισχύσουν».

Αν προτίθεται να προτείνει παίκτες στον Άρη: «Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με τον Άρη. Ασχολούμαι, πλέον, με ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό και δεν έχω καμία σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρρώστεια και, πλέον, θεραπεύθηκα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: