Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Σήμερα η συνάντηση»!

kauta
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου, Πέτρος Πετρίδης.
Τόνισε πως σήμερα (16/07) έγινε η πρώτη συνάντηση της επιτροπής του Σταδίου με την ΠΑΕ Ηρακλής και ανέφερε πως υπάρχουν οφειλόμενα της τάξης των 120.000 χιλ. ευρώ από τους “Κυανόλευκους” από το 2012.
Παράλληλα διέψευσε πως υπήρχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ηρακλή τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πετρίδης:
“Έγινε σήμερα το πρωί η πρώτη συνάντηση με την ΠΑΕ Ηρακλής για την συνέχεια της σεζόν. Αυτά που γράφονται πως έχει γίνει και νωρίτερα συνάντηση δεν ισχύουν και δεν ξέρω ποιος τα διοχετεύει. Δεν παρθήκαν αποφάσεις, θα παρθούν στην συνέχεια. Υπάρχει κάτι διαδικαστικό στο να υπογραφεί κάτι για την καινούρια σεζόν. Υπάρχουν κάτι οφειλόμενα και θα πρέπει να υπογραφούν κάποιοι όροι. Εγώ θα φέρω τις προτάσεις, θα τις πάω στην διοίκηση και μετά θα αποφασίσει. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει τελειώσει πιστεύω η υπόθεση. Τα οφειλόμενα είναι περίπου στα 120.000 χιλ ευρώ και έχουν να μας πληρώσουν από το 2012.
Έχουν γίνει διακανονισμοί των διακανονισμών όμως έχουμε μείνει εκεί. Το Καυτανζόγλειο έχει προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες και υπάρχει ένα ποσό που το γνωρίζουν. Υπάρχει και ένα άλλο δικαστήριο τον Ιανουάριο. Το καινούριο καθεστώς της ΠΑΕ θα βρεθεί με την επιτροπή της διοίκησης και θα πρέπει να υπάρχει κάποια εμπιστευτικότητα που έχει χαθεί. Πρέπει η εμπιστοσύνη να επανέλθει σε επίπεδα παλαιότερων ετών. Από εκεί και πέρα όταν γίνονται συζητήσεις υπάρχουν πολλές προτάσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: