Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τρεις ακόμα και έκλεισε το ρόστερ!!

Την ενσωμάτωση του Πουλίδο πιθανότατα στην Αμερική και την απόκτηση άλλων δύο παικτών θέλει ο Ολυμπιακός για να κλείσει το ρόστερ. Κανένα σχόλιο για Κρκιτς.
Σχεδόν κάθε φορά που ο Άλαν Πουλίδο ανεβάζει φωτογραφία από αεροδρόμιο γίνονται αναφορές και εκτιμήσεις για το επικείμενο ταξίδι του στην Ελλάδα. Όμως όπως όλα δείχνουν ο Μεξικανός διεθνής φορ θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Αμερική. Όταν δηλαδή θα βρεθεί εκεί η αποστολή των ερυθρόλευκων. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την στιγμή δύο ακόμα ανοιχτά μέτωπα για το ρόστερ του. Το ένα είναι εκείνο του φορ με τους Ιταλούς να μην έχουν σταματήσει τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες για τον Ρολάντο Μπιάνκι και τους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πάντως παράλληλα πως ο παίκτης εξετάζει και τις άλλες επιλογές του, κάτι που κάνει και ο Ολυμπιακός. Το άλλο του αριστερού χαφ.
Στο μεταξύ στην Τουρκία επανέφεραν το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα για τους Πειραιώτες με την... υποσημείωση πως έχει σχεδόν κλείσει στην Γαλατασαράϊ και ενώ τα... έσπασε με τον ατζέντη του λόγω διαφωνιών που είχαν για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και το πως διαχειρίζεται την καριέρα του. Οι γείτονές μας αναφέρουν πως ο Πορτογάλος απασχόλησε εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας και την Γουέστ Χαμ αλλά και την Λάτσιο όμως εκείνος διάλεξε την Γαλατά. Για τον Μπόγιαν Κρκιτς για τον οποίο οι Ισπανοί επιμένουν ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή δεν κάνει κανένα απολύτως σχόλιο. Αυτό σημαίνει πως δεν διαψεύδει (όπως άλλες φορές) τα ρεπορτάζ αλλά ούτε και επιβεβαιώνει κάτι.
O Άμραμπατ και οι νέες αναφορές για Εκίθα
Στο θέμα του χαφ ο Νορντίν Άμραμπατ συνεχίζει να έχει πολλούς πόντους. Ο Μαροκινός ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του όμως στον Ολυμπιακό εξετάζουν πως και κάτω από ποιές οικονομικές συνθήκες θα γίνει η τελική νέα κίνηση της ομάδας για τον παίκτη. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές σχετικά πρόσφατα είχαν βρεθεί κοντά στο deal. Στην Ιβηρική πάντως εκτός από τον Κρκιτς γράφουν ξανά για τον Μπόρχα Εκίθα. Τον στόπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο τον οποίο έχει διαψεύσει ο Ολυμπιακός. Τονίζεται πως εκτός από τους ερυθρόλευκους έχει γίνει κρούση και από την Λας Πάλμας. Τέλος καλά κρατούν τα ρεπορτάζ για τον Ουσμάν Σισοκό και τους Πειραιώτες, έναν παίκτη για τον οποίο επίσης υπήρξε διάψευση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: