Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Προς Χιούστον ο Παπανικολάου»

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο… βήμα και να αγωνιστεί στους Ρόκετς είναι ο Κώστας Παπανικολάου, σύμφωνα με το «sportando.com». Στο προσεχές διάστημα αναμένεται ραντεβού του μάνατζέρ του με τους Τεξανούς.

«Προς Χιούστον ο Παπανικολάου»
Συνάντηση αναμένεται εντός των προσεχών ημερών ανάμεσα στον Αμερικανό μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου και τους Ρόκετς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com». Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να μετακομίσει ο «Παπ» στην ομάδα του Χιούστον, τόσο για τον εκπρόσωπό του, όσο και για τον ίδιο το διεθνή φόργουορντ είναι ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει.

Πάντως, λέγεται πως η τελική απόφαση του φόργουορντ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να γίνει γνωστή μετά το τέλος της επικείμενης συνάντησης, με τον «Παπ» να φέρεται να κλείνει προς… Χιούστον, κάτι που έκανε νωρίτερα ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του τόσο στους Καταλανούς, όσο και στον Ολυμπιακό παλιότερα, Τζόι Ντόρσεϊ.

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο που έχει ο Κώστας Παπανικολάου με την Μπαρτσελόνα προβλέπει NBA buy out που ισχύει για το φετινό καλοκαίρι (1 εκατ. ευρώ), αλλά και για το επόμενο (750.000 ευρώ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: