Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Άρης θέλει, οι παίκτες δεν θέλουν!!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, ούτως ώστε να βρεθεί επιτέλους μια ουσιαστική λύση για τους δυο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί, βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο γνωστός ατζέντης Κίμωνας Κοκορόγιαννης, που εκπροσωπεί ως γνωστόν τους Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια.

Ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης εξέφρασε την επιθυμία οι δύο ποδοσφαιριστές να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο κάτοικοι Κλεάνθης Βικελίδης, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που τους περιλαμβάνει κανονικά στα πλάνα τους. Ο εκπρόσωπος τους όμως, παρότι σεβάστηκε τα όσα άκουσε από την πλευρά του Άρη, επανέλαβε πως οι παίκτες του θέλουν να αποχωρήσουν και η απόφασή τους, δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό κομμάτι, όσο με το γεγονός ότι θέλουν τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Υποσχέθηκε βέβαια -ως όφειλε- πως θα μεταφέρει τα όσα άκουσε στους δύο παίκτες, όμως εξέφρασε την εντύπωση πως πολύ δύσκολα αμφότεροι θα αλλάξουν γνώμη, για να παραμείνουν στον Άρη και τη νέα χρονιά. Μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Έτσι όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα πάντως, ο Άρης ελάχιστα μπορεί να ελπίζει πως οι Μανιάς και Κύργιας, θα είναι εκ νέου μέλη του ρόστερ.

Συν τοις άλλοις, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει άμεσα να καταβάλλει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλει (είναι αρκετά, ειδικά στην περίπτωση του Κύργια) ούτως ώστε να τους αφαιρέσει το δικαίωμα της προσφυγής, την οποία πάντως ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος σκέφτονται ακόμη.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: