Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το πιο τρελό σενάριο για την πιο τρελή μεταγραφή!!

Κυκλοφόρησε στην Ιταλία και φαίνεται πως μάλλον ισχύει. Αν γινόταν πραγματικότητα, θα... τρελαινόταν όλη η Ευρώπη και περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, θα άλλαζαν χώρα. Πριν από περίπου μία εβδομάδα διαβάσατε στον sportdog το θέμα για την πιο... τρελή μεταγραφή του καλοκαιριού, η οποία ήταν η «επικείμενη απόκτηση» του Κέιλορ Νάβας από τη Μπάγερν Μονάχου, ως αναπληρωματικό του Νόιερ.
Ήταν κάτι που μας είχε κάνει τεράστια εντύπωση, καθώς θεωρούσαμε «ακατανόητη» την απόφαση του Κοσταρικανού να επιλέξει να πάει σε μία ομάδα για 2ος, τη στιγμή που έχει κάνει τόσο καλό Μουντιάλ και μπορεί σίγουρα να βρει θέση βασικού σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.
Σήμερα λοιπόν, τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους, καθώς η «Marca» αποκαλύπτει σήμερα πως η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να… κλέψει τον ταλαντούχο πορτιέρο μέσα από τα χέρια της Μπάγερν Μονάχου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η «Βασίλισσα» κινήθηκε με άκρα μυστικότητα αλλά και μεγάλη ταχύτητα, πλήρωσε τη ρήτρα του Νάβας στη Λεβάντε και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα που μας… απέκλεισε από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου!
Μία εξέλιξη απολύτως λογική, αφού στην Ρεάλ ο Νάβας έχει πιθανότητες να είναι βασικός, ενώ στη Μπάγερν θα ήταν... μόνιμα δεύτερος.
Εδώ όμως... κολλάει το τρελό σενάριο και η τρελή μεταγραφή που «χάλασε» και την οποία αποκαλύπτουν ιταλικά σάιτ. Τι ισχυρίζονται οι γείτονες; Πως ο Νάβας ΠΟΤΕ δεν συζήτησε με τη Μπάγερν να πάει στην Γερμανίας ως δεύτερος. Αντίθετα, συζήτησε και συμφώνησε να πάει ως βασικός, καθώς ο Νόιερ ήταν πολύ πιθανό να πωληθεί στην Ρεάλ με 60 εκατομμύρια ευρώ!
Η... δουλειά όμως χάλασε, ο Νόιερ μετά το εκπληκτικό Μουντιάλ συηνεχίζει στη Μπάγερν και ο Νάβας πάει στη Μαδρίτη για να μας αποδείξει αν όντας αξίζει να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: