Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη!!

Την απόκτηση του 24χρονου πλάγιου μπακ, Άγγελου Λιόνη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει τους "κίτρινους" στην Football League.

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη
Ο Άγγελος Λιόνης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Άρη για τη σεζόν 2014-2015.

Την περασμένη περίοδο ο 24χρονος μπακ αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει υπάρξει μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων.

«Ο Άρης είναι για μένα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει στη φυσική τoυ θέση, που είναι η Σούπερ Λίγκα», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Μιλτιάδη-Άγγελου Λιόνη. Ο 24χρονος πλάγιος μπακ (καλύπτει -κυρίως-την αριστερή πλευρά) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.

Ο Μιλτιάδης-Άγγελος Λιόνης γεννήθηκε στις 13/01/1990 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,71 και βάρος 62 κιλά.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα της Ρόδου (Β’ Εθνική). Από την σεζόν 2009-’10 αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων όσο και με των Νέων.

«Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μιλτιάδης-Άγγελος Λιόνης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Από σήμερα γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης είναι για μένα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει στη φυσική τoυ θέση, που είναι η Σούπερ Λίγκα. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Ο Κώστας Λιάπης, παλιός πρωταθλητής του στίβου στο άλμα εις ύψος -μεταξύ άλλων- έχει εργαστεί στη Βέροια (2007-’08, 2010-’12), στον Μακεδονικό (2008-’09), στην Κέρκυρα (2009-’10), στην ΑΕΛ Καλλονής (2012-’13) και την προηγούμενη σεζόν στην Λάρισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: