Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η… περίεργη ανανέωση του Ουέιντ!!

Ο Ντουέιν Ουέιντ υπέγραψε για δύο χρόνια στο Μαϊάμι με λιγότερα χρήματα από ό,τι αν δεν επέλεγε να μείνει ελεύθερος.

Η… περίεργη ανανέωση του Ουέιντ
Παίκτης του Μαϊάμι θα είναι για άλλα δύο χρόνια ο Ντουέιν Ουέιντ. Η συμφωνία είναι οριστική και ο «flash» θα παραμείνει στην ομάδα που έχει περάσει όλη την καριέρα του στο ΝΒΑ και με την οποία έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ενώ ο Ουέιντ θα εισέπραττε 42 εκατ. δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια εφόσον δεν επέλεγε να μείνει ελεύθερος, η νέα συμφωνία του με τη Χιτ είναι-σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ-με λιγότερα χρήματα, περίπου 34 εκατ. δολάρια για την ερχόμενη διετία. Πιθανώς να το επιδίωξε και ο ίδιος για να έχει η ομάδα του τη δυνατότητα να διαθέσει περισσότερα χρήματα για τους άλλους παίκτες.

Πλέον, με την παραμονή του Ουέιντ αλλά και την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς, το Μαϊάμι παίρνει μορφή για την επόμενη σεζόν, καθώς νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Μπος, Άντερσεν, Τσάλμερς και Χάσλεμ, ενώ αποκτήθηκαν οι Ντενγκ, ΜακΡόμπερτς και Γκρέιντζερ.

Ο 32χρονος άσος είχε φέτος 19 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 54 ματς στην κανονική περίοδο, ενώ στα play offs είχε 17,8 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,5 κλέψιμο κατά μέσο όρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: