Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Πόποβιτς: «Θέλει να με βελτιώσει»

Στόχο τη βελτίωση του Δημήτρη Πόποβιτς έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε ο νεαρός άσος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντνίπρο.

Πόποβιτς: «Θέλει να με βελτιώσει»
Μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν προσπαθεί να κερδίσει ο Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ντνίπρο και τόνισε ότι ο προπονητής του εκείνο που θέλει είναι να τον κάνει καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος στους εκπροσώπους του Τύπου

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από την Ντνίπρο:

«Παίζαμε με μία ομάδα πολύ δυνατή σε σχέση και με την Σταντάρ Λιέγης. Ή ήττα δεν μπορεί να ικανοποιεί ποτέ ως αποτέλεσμα. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αυτή η ομάδα ήταν πιο έτοιμη και έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια. Εμείς ήμασταν και πιο κουρασμένοι, αλλά και πάλι προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι:

«Σίγουρα το μόνο που δεν κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία, προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα που μας ζητάει και ο προπονητής στην προπόνηση».

Για την αντίδραση του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το γκολ που δέχθηκε:

«Τις περισσότερες φορές μετά από ένα γκολ που δέχεσαι πέφτεις. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ για την ισοφάριση αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το αν αισθάνεται ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης του δείχνει εμπιστοσύνη, αφού συνέχεια του κάνει παρατηρήσεις:

«Όλα αυτά θα κριθούν στην συνέχεια. Όταν πάντως ένας προπονητής ασχολείται συνέχεια μαζί σου και κάνει παρατηρήσεις θέλει σίγουρα να σε βελτιώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: