Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Μένει στο Μέμφις ο Καλάθης»

Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τον έγκυρο δημοσιογράφο, Adrian Wojnarowski, οι Γκρίζλις δεν αφήνουν ελεύθερο τον Νικ Καλάθη!

«Μένει στο Μέμφις ο Καλάθης»
Την τελευταία στιγμή οι Γκρίζλις τη… χαλάνε στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Yahoo!Sports» και τον έγκυρο δημοσιογράφο Adrian Wojnarowski η ομάδα του Μέμφις δεν φέρεται διατεθειμένη να αφήσει ελεύθερο τον Νικ Καλάθη για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία, με την οποία οι Γκρίζλις θα έκαναν χρήση της οψιόν που προβλέπει το συμβόλαιο του Καλάθη ώστε να τον κρατήσουν και όπως αποκαλύπτουν οι Αμερικανοί, η ομάδα του Μέμφις θα τον έχει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο κύριος λόγος είναι πως οι Γκρίζλις δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον καλύτερο αντικαταστάτη του Έλληνα γκαρντ και έτσι θα τον κρατήσουν και τον επόμενο χρόνο, καταβάλλοντάς του το ποσό του 1,15 εκατ. δολαρίων, που είναι σαφώς πολύ λιγότερα από τα 7,5 εκατ. δολάρια που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καλάθης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα 13 πρώτα παιχνίδια της σεζόν με την ομάδα του Μέμφις, λόγω της γνωστής τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στο NBA και σε 71 παιχνίδια με τους Γκρίζλις, ο Καλάθης είχε κατά μέσο όρο 4,9 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ.

Βέβαια από τον Παναθηναϊκό δεν παρατούν εντελώς την περίπτωση του Νικ Καλάθη. Εφόσον δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβρη, ελπίζοντας πως η επιθυμία του Έλληνα γκαρντ να αποχωρήσει από το Μέμφις θα γίνει πραγματικότητα και τότε θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: