Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μυροφορίδης: «Κι άλλο μπαμ στα σκαριά με παίκτη κόσμημα»

Στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης προαναγγέλοντας νέο μεταγραφικό «μπαμ».

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Υπάρχει κι άλλο μεταγραφικό μπαμ στα σκαριά εκτός του Περόνε, αλλά δεν είναι του παρόντος. Όταν τελειώσει το θέμα, θα το μάθετε. Είναι ένας παίκτης κόσμημα και μακάρι να πάνε όλα καλά. Μέχρι στο σαββατοκύριακό πιστεύουμε ότι θα έχουμε εξελίξεις».

Για την υπόθεση Περόνε: «Τον περιμένουμε να έρθει σήμερα, να μιλήσουμε μαζί του για να δούμε αν θα τον έχουμε μαζί μας. Ο παίκτης είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ηρακλή και το θέμα είναι από την πλευρά του αν θέλει να έρθει. Εμείς πιστεύουμε ότι θέλει. Σήμερα το βράδυ θα βρεθούμε και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του. Με βάση τις συζητήσεις που κάναμε μαζί του θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, γενικά: «Μέχρι στιγμής, ό,τι βάζουμε ως στόχο το καταφέρνουμε. Βαδίζουμε πάνω σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και προχωράμε αθόρυβα κάνοντας την δουλειά μας. Αυτό φαίνεται και από τις καθημερινές ανακοινώσεις».

Για τον Παπστεριανό: «Του κάναμε πρόταση και το θέμα θα τελειώσει σήμερα είτε έτσι είτε αλλιώς».

Για τις εργασίες στη Μίκρα: «Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός σήμερα, αλλά πιστεύω πως σε 20 μέρες θα έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο. Ήδη έχει αλλάξει η εμφάνισή της».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: